OVER BOUW VISUALISATIES

OVER BOUW VISUALISATIES.

BOUW VISUALISATIES richt zich wegens het uitoefenen in bijberoep voornamelijk op kleinere 3D-projecten die geen dagelijkse opvolging vragen. Wegens de beperkte beschikbare uren kan er niet voldaan worden aan een dergelijke intensieve opvolging.
Daarentegen streeft BOUW VISUALISATIES wel naar een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Contacteer mij gerust voor meer info over de mogelijkheden, via mail of via telefoon ook na de kantooruren.
Naar Contact->

DOEL.

3D-Visualisaties - of 3D-renderings met een duurder woord -  zijn een zéér krachtig middel om ontwerpen te verduidelijken. Ze worden gebruikt in de bouwsector maar ook voor reclame, webdesign, animatiefilms, computerspellen, enz. Het woord “renderen” duidt op een techniek waarbij een digitale afbeelding wordt gegenereerd uit een driedimensionaal model met behulp van de computer.

Slimme bouwpromotoren gebruiken al langer 3D-visualisaties om nieuwe bouwprojecten aan te prijzen en te helpen verkopen. Dankzij 3D-visualisaties kan de potentiele koper- zelfs nog voor de bouw begonnen is – een duidelijk beeld krijgen van het bouwproject. Neemt U maar eens een kijkje in immo-tijdschriften: soms zijn de 3D-visualisaties zo realistisch dat ze bijna niet te onderscheiden zijn van de echte foto’s.

Andere praktische toepassingen van onze visualisaties zijn onder andere het gebruik op werfborden, werfdoeken en voor verkoopsbrochures.

Echter...ook U als particuliere bouwer of verbouwer kan véél baat hebben door op voorhand een 3D-visualisatie te laten maken van Uw toekomstige woning. Technische tekeningen van een architect zijn vaak moeilijk te begrijpen. Een 3D-visualisatie zal U dan een duidelijk, ondubbelzinnig beeld geven van Uw toekomstige woning.

Zelf een woning bouwen of verbouwen is een enorme investering, en vaak een éénmalige gebeurtenis in een mensenleven. Dankzij een 3D-visualisatie kan U vol vertrouwen en zonder twijfels uw woning gebouwd zien worden.

Een andere situatie waarbij deze beelden U kunnen helpen, is bij de keuze van Uw materialen. Bouwers twijfelen vaak lang over de keuze van gevelsteen, dakpan, buitenschrijnwerk... en ook terecht! Al deze materialen bepalen voor een groot deel de uitstraling van Uw woning. Het is mogelijk om meerdere visualisaties te maken met verschillende materiaal-combinaties. Op die manier krijgt U een duidelijk beeld van al deze materialen en kan U een zelfverzekerde materiaalkeuze maken.

Indien U nog vragen hebt,  aarzel niet contact op te nemen!

Naar Contact->